de vinger op de zere plek

Mijn naam is Jork Aten, geboren in 1971, relatie met Nicole en samen hebben we twee kinderen: zoon Max (7) en dochter Wis (5). En thuis hebben we een 'halve kinderboerderij' met een hond, poes en kat, kippen, knaagdieren en vogels.

Ik ben geboren en getogen in Noordwijk, vervolgens op meerdere plekken gestudeerd, gewerkt, gewoond, geleefd in Nederland en buitenland, waaronder ruim 10 jaar net onder Barcelona, en nu wonen we alweer meer dan 15 jaar in Leiden.

In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in onder andere de IT- en voedingsmiddelenbranche. Keer op keer mooie commerciële successen behaald met hoogste omzetten en goede marges door o.a. optimalisatie van diverse (bedrijfs-)processen. Dit heb ik gerealiseerd in zowel vaste dienst als ad interim.

Mijn persoonlijkheid heeft mij veel gebracht. Ik ben enthousiast, proactief, brede interesses, helicopterview, no-nonsens instelling en een aanstekelijk doorzettingsvermogen. Ook leg ik verbanden en heb een goede dosis mensenkennis. 

Mensen coachen, begeleiden, inspireren, prikkelen, helpen, ondersteunen, aansturen, motiveren, en enthousiasmeren doe ik eigenlijk al mijn hele leven en hier krijg ik heel veel energie van. De mensen die me enigszins kennen weten dat ik direct, behulpzaam en oprecht ben. En zeker ook mijn hart op de tong draag. Mijn doen en laten komen voort uit een betrokken hart. 

Dan de link naar de golfbaan, het actieve. Ik heb van jongs af aan veel gesport:

• Fanatieke golfer met laagst genoteerde handicap 5, veel wedstrijden en ook landelijke golfcompetities gespeeld
• Fervent zeiler in o.a. Laser, 12-voetsjol en Pampus
• Ervaren skiër, door in die ruim 10 jaar Barcelona 's winters zo ongeveer elke week een paar dagen in Andorra la Vella te skiën 
• Oud-hockeyer, echter nu nog slechts actief binnen Leidse Hockeyclub Roomburg voor de jongste jeugd
• Vroeger veel gesurft en met regelmaat op de tennis- en squashbaan gestaan.