de vinger op de zere plek

Bedrijfs- en Personal coach:

De kern zit ‘m in de hulpvraag. Met die vraag gaan we ook in 1e instantie de golfbaan in. Door tijdens 9-holes veel te luisteren, maar zeker ook te vragen, uit te dagen, te inspireren, te spiegelen, verbanden te leggen,  weet ik de vinger op de zere plek te leggen. 

Vanuit daar kijken we verder en bepalen we vervolgacties, en stellen we een plan van aanpak op welke goed voelt en realistisch is.

Denk hierbij aan een nieuw duidelijk doel, acties vanuit een ander perspectief of hoe de eigen competenties veel beter ingezet kunnen worden. 

Stap voor stap kan dit meer zelfvertrouwen opleveren of een betere reflectie op jezelf, anderen of bijvoorbeeld op (bedrijfs-)processen. Ook kan meer structuur je helpen of juist minder. Gewoontes sluipen er vaak in. Niet meer bewust van specifiek gedrag. Een kleine verandering hierin kan al snel het gewenste resultaat opleveren. 

Ook geldt hier weer dat dit zowel in de privésfeer kan zijn als op het werk.

Als we verder verdiepen op het zakelijke domein dan kan deze coaching-sessie ook uitgebreid worden met een nulmeting van de zakelijke activiteiten, het opstellen van een gedegen plan, welk na goedkeuring bijvoorbeeld ad interim uitgevoerd kan worden.


Golfclinics:

Ook verzorg ik golfclinics voor groepen. Die clinic kan het bijbrengen van de beginselen zijn tot gastoptredens van gerenommeerdere golfers die allerlei trucs & tricks laten zien. 

Golfclinics kunnen zeker bijdragen aan de dynamiek van een team/bedrijf.

Tijdens het coaching-gedeelte op de baan geef ik uiteraard tal van tips, waardoor je swing en golfhandicap zal verbeteren en je meer plezier aan het golfen zult beleven, want als dat kleine balletje eenmaal gaat doen wat jij wilt wordt het gehele golfspel in ene een stuk leuker, uitdagender en interessanter.