de vinger op de zere plek

We gaan samen de golfbaan in, zodat we buiten in een relaxte en sportieve omgeving met elkaar kunnen praten, ja écht met elkaar kunnen praten. 

Door tijdens de 9-holes veel te luisteren, maar zeker ook te vragen, uit te dagen, te inspireren, te spiegelen, verbanden te leggen,  weet ik de vinger op de zere plek te leggen.

Elk bedrijf of persoon heeft namelijk te maken met uitdagingen. 

Inzoomend op bedrijven: ieder bedrijf heeft te maken met processen, en elk proces bestaat uit een aantal stappen die op elkaar dienen aan te sluiten. Om deze processen inzichtelijk te krijgen heb ik in de afgelopen jaren met veel mensen gesproken op allerlei lagen en niveaus. Helaas ervaar ik dat veel bedrijven hun processen niet op orde hebben. 

Inzoomend op personen: het is allemaal mensenwerk, maar velen kennen vaak hun eigen kwaliteiten niet óf zetten deze niet juist in. Ze kunnen té onzeker zijn, niet lekker in hun vel zitten of stomweg niet genoeg worden uitgedaagd. Het  vastzitten in bepaalde routines en patronen komt vaak voor.

Nagenoeg iedereen kan coaching gebruiken; een steuntje in de rug.

Dus we gaan samen de golfbaan op, lekker naar buiten. Totaal gefocust op het spel en het gesprek. En tijdens zo’n rondje geef ik je als single-handicapper uiteraard ook tal van golftips!

Naast het coaching-gedeelte op de baan verzorg ik ook golfclinics voor groepen.


Aanbevelingen:

'Jork geeft je de gelegenheid om op een onconventionele, uitdagende manier los te komen van de dagelijkse besognes door gezamenlijk met hem in een ontspannen en andere setting out of the box van alles en nog wat te bespreken...' 

- Voorzitter Raad van Advies

'Een vakman die weet waar hij over praat, heeft ideeën, recht door zee en is vooral iemand die je 'on the right track' zet...'

- Hoofd Inkoop

 

'In bedrijfsvoeringen, zeker op dit moment, word je helemaal horendol van procedures, systemen en vinkenlijstjes en naar mijn idee heeft Jork de unieke kans om je daaruit en van los te wrikken...'

- Financial Controller